| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
ZaZa GOLD ÜYE

Kayıt: 20 Tem 2007 Mesajlar: 2925 Konum: Şükret kii ayakta kal.. Durum: Çevrimdışı
Level : 42
|
Tarih: Pzr Ağu 03, 2008 6:09 pm Mesaj konusu: Dört Büyük Müjde |
|
|
Aleyhüsselatü Vesselam Efendimiz buyurdular ki:
"Bir gün bana Cenab-ı Hakk'ın dört büyük meleği geldi Bunlar Cebrail, Mikail, israfil ve Azrail aleyhisselam idiler Cebrail Aleyhisselam bana dedi ki: Ya Resulullah ! Senin ümmetinden bir kimse size günde on defa selavat ederse yarın kıyamet gününde ben onun elinden tutar, sıratı kuşlar gibi geçiririm
Mikail aleyhisselam'da dedi ki: Ben o kula senin kevser havuzundan kana kana içiririm
İsrafil aleyhisselam dedi ki: Ya Resullullah o kulun affı için başımı secdeye koyarım Allahu Teala onu affetmedikce başımı secdeden kaldırmam
Azrail aleyhisselam da: Ya Nebiyallah sana günde on dafa selavat edenin ruhunu Peygamberler gibi kabzederim dediler "
Bunun üzerine Nebiler Nebisi Efendimiz :"Bu ne büyük Lütuf Ya Rabbi, Bu ne büyük ihsan Allah'ım buyurdu.. |
|
| Başa dön |
|
 |
ZaZa GOLD ÜYE

Kayıt: 20 Tem 2007 Mesajlar: 2925 Konum: Şükret kii ayakta kal.. Durum: Çevrimdışı
Level : 42
|
Tarih: Pzr Ağu 03, 2008 6:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
Lütfen salavat getrmeye gayret edelim kardeşler...
En son ZaZa tarafından Sal Ağu 05, 2008 2:38 pm tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
şulefeşan AKTİF ÜYE

Kayıt: 25 Şub 2008 Mesajlar: 204 Konum: İstanbul Durum: Çevrimdışı
Level : 13
|
Tarih: Pzr Ağu 03, 2008 10:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
Gerçektende çok büyük bir lütuf. kardeşim inşaallah daha çok gayretli oluruz _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
MeDiNe YARDIMCI YÖNETİCİ

Kayıt: 21 May 2008 Mesajlar: 8728 Konum: istanbul Durum: Çevrimdışı
Level : 62
|
Tarih: Pzr Ağu 03, 2008 11:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
aslında dinimiz ne kolay bi din sadcee 10salavat çekince ne güzellikler başımıza geliyo Allah çekebilmeyi ve sırattan kuş gibi uçabilmeyi nasip etsin
kardeşim |
|
| Başa dön |
|
 |
ReYYaN FORUM YÖNETİCİSİ

Durum: Çevrimdışı
Level : 69
|
Tarih: Pzr Ağu 24, 2008 5:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
amin medinecim inşallah
İnşallah bizlerde bol bol salavat-ı şerife çekmeye gayret edelim canım kardeşlerimm
Ahmet kardeşimm _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
fatıma-tül zehra SÜPER ÜYE

Durum: Çevrimdışı
Level : 32
|
Tarih: Sal Eyl 02, 2008 12:47 am Mesaj konusu: Re: Dört Büyük Müjde |
|
|
inşaAllah bundan böyle daha çok çekicem..
| Ahmet İrfan yazmış: | [b]
Mikail aleyhisselam'da dedi ki: Ben o kula senin kevser havuzundan kana kana içiririm
İsrafil aleyhisselam dedi ki: Ya Resullullah o kulun affı için başımı secdeye koyarım Allahu Teala onu affetmedikce başımı secdeden kaldırmam
Azrail aleyhisselam da: Ya Nebiyallah sana günde on dafa selavat edenin ruhunu Peygamberler gibi kabzederim dediler " [b] |
Rabbim bizlerede nasip etsin inşaAllah.. _________________ Ey Meryem! Ey iffetin biricik sembolü, nadide çiçek... Ben Senin RABB'E Yakınlığını Sevdim.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Nurun Ala Nur FORUM YÖNETİCİSİ

Kayıt: 16 May 2008 Mesajlar: 3274 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 44
|
Tarih: Sal Eyl 02, 2008 6:10 am Mesaj konusu: |
|
|
Evet, aslında bizim için salavat.. arz-ı ihtiyaç, arz-ı haldir...
Rabb'imiz Şefaat-ı Uzma Sahibi Efenimizin Aleyhisselatu Vesselamın şefaatına bizi mazhar eylesin...
HocaEfendi'nin kitabında okumuştum,
Allahu Alem yanlış olmasın Asrın Getirdiği Tereddütler olması lazımdı...
HocaEfendi diyor.. Efendimize salat-u selam okumakla,
ahd-ü peymanımızı yeniliyor ümmet olma isteği ile kendisine müracaat ediyoruz...
Yani "Seni andık, seni düşündük..
Hakkın senin kadrini yüceltmesi için dua ve dilekte bulunduk" diyor ve dehalet ediyoruz.
İşin bu yönüyle bizim dualarımız, "Makam-ı Mahmud'un"
Sahibinin Aleyhisselatu Vesselamın makamını yükseltmesi niyetiyle yapıldığından,
Efendimizin şefaat dairesi genişlemiş oluyor...
Böylece daha çok kimseler o şefaat dairesinden istifade edebiliyorlar...
Rabb'im istifade edebilmeyi nasib-i müesser kılsın ...
Cenab-ı Rahman razı ve hoşnut olsun senden Ablam, hizmetine teşekürler.. |
|
| Başa dön |
|
 |
ŞEYHÜLİSLÂM VİP ÖZEL ÜYE

Kayıt: 14 Şub 2007 Mesajlar: 9379 Konum: İstanbul Durum: Çevrimdışı
Level : 63
|
Tarih: Pts Eyl 08, 2008 4:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
Paylaşım için teşekkürler kardeşim Allah ( celle celaluhu ) razı olsun emeğine sağlık.
Sayende aydınlanmış olduk..
Rabbim tüm kullarının Efendimiz Hz.Muhammed ( s.a.v ) Salavat-ı şerifler getirebilmeyi nasibi müesser eyler İNŞÂALLAH-UL TEALA. |
|
| Başa dön |
|
 |
|