| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
irfanant YENİ ÜYE

Durum: Çevrimdışı
Level : 1
|
Tarih: Sal Ağu 23, 2011 1:04 am Mesaj konusu: cümleten selamınaleyküm |
|
|
| selamınaleyküm kurban ben daha önce tövbe almış idim bir kac hafta dergaha gittim daha sonra acıkcası sıkıldım gitmememye başladım ve şimdi anladımki herşeyin boş oldugunu bana bir yol gözterin adabımı yapıup tekrar başlaytabilirmiyim yoksa tekrar bi vekilden tövbemi almam gerekiyor ....şimdiden teşekkürler |
|
| Başa dön |
|
 |
Talha SÜPER ÜYE

Level : 34
|
Tarih: Sal Ağu 23, 2011 1:20 am Mesaj konusu: |
|
|
sevgili kardeşim adabını yapıp tekrar başlıyabilirsin dergahada mutlaka gitmen gerekiyor nasıl sürüden ayrılanı kurt kapıyorsa bizimde derrgahtan ayrılmamamız gerekiyo _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
MeDiNe YARDIMCI YÖNETİCİ

Kayıt: 21 May 2008 Mesajlar: 8728 Konum: istanbul Durum: Çevrimdışı
Level : 62
|
|
| Başa dön |
|
 |
Kavs-ı kuzeh VİP ÖZEL ÜYE

Level : 36
|
Tarih: Sal Ağu 23, 2011 1:32 am Mesaj konusu: Re: cümleten selamınaleyküm |
|
|
| irfanant yazmış: | | selamınaleyküm kurban ben daha önce tövbe almış idim bir kac hafta dergaha gittim daha sonra acıkcası sıkıldım gitmememye başladım ve şimdi anladımki herşeyin boş oldugunu bana bir yol gözterin adabımı yapıup tekrar başlaytabilirmiyim yoksa tekrar bi vekilden tövbemi almam gerekiyor ....şimdiden teşekkürler |
Ve aleyküm selam kurban hayırlı geceler..
Kurban ne kadar süre oldu gitmeyeli yapmayalı?
Vekile gidip kendinizi anlatmanız lazım ki ona göre size yol gösterilsin..ümitvar olunuz..Rabbim bizleri bu kapıdan ayırmasın inşaAllah kurban.. Sofi ne kadar da ben bıraktım desede Sadatlar sofiyi bırakmaz ..baki dua ve muhabbetle.. _________________ UMUT.. Hiç bitmeyen bahar mevsimidir, içinde kar da yağar , fırtınada kopar..
Ama Çiçekler açmaya hep devam eder...  |
|
| Başa dön |
|
 |
Talha SÜPER ÜYE

|
Tarih: Sal Ağu 23, 2011 1:36 am Mesaj konusu: |
|
|
kurban bu yolda daha yeni olduğum için senin cevab yazmanı bekledim ve sonunda geldi sağol bir kardeşimizide kurtarıcaz inşallah _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal Ağu 23, 2011 1:46 am Mesaj konusu: |
|
|
| Talha yazmış: | kurban bu yolda daha yeni olduğum için senin cevab yazmanı bekledim ve sonunda geldi sağol bir kardeşimizide kurtarıcaz inşallah |
Allah razı olsun kurban eyvallahh ancak görebildim hakkınızı helal edin estağfirullah bizlerde henüz ayaklanamadık emekliyoruz.. Vesile olabilirsek ne mutlu bizlere. Sadatların berEketi inşaAllahh.Mevlam ayırmasın bizleri bu kapıdan..değerini bilenlerden olabilmak duasıyla _________________ UMUT.. Hiç bitmeyen bahar mevsimidir, içinde kar da yağar , fırtınada kopar..
|
| Başa dön |
|
 |
Talha SÜPER ÜYE

|
Tarih: Sal Ağu 23, 2011 1:52 am Mesaj konusu: |
|
|
amin ecmain sadatlarımızın duası olsun inşallah.. _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal Ağu 23, 2011 1:58 am Mesaj konusu: |
|
|
| Talha yazmış: | | amin ecmain sadatlarımızın duası olsun inşallah.. |
Aminn inşaAllah kurban Allah razı olsun.. _________________ UMUT.. Hiç bitmeyen bahar mevsimidir, içinde kar da yağar , fırtınada kopar..
|
| Başa dön |
|
 |
irfanant YENİ ÜYE

Level : 1
|
Tarih: Sal Ağu 23, 2011 9:00 am Mesaj konusu: |
|
|
| inşallah sizlerinde dedigi gibi sürüden ayrılanı kurt harbiden kapıyor 2yıla yakındır ayrılalı allah'ın(c.c) izniyle bugun vekile gidip anlatıcam herşeyi inşallah tekrar başlıyacagım bilgileriniz için cok sagolun allah razı olsun hayırlı günler hayırlı işler herkeze.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Talha SÜPER ÜYE

|
Tarih: Sal Ağu 23, 2011 3:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
sevgili kardeşim insan beşeridir hata yapabilir ama önemli olan hatasını anlamakdır dergaha sık sık git sıkılman şeytandandır çünkü hayıra gittiğin için sana bunu kötü gösteriyor nefsini dinleme sakın o gitme dedikçe sen git sonunda pes eden o olucak vekilinde sevinicek sanırım ondan bağı koparma görevlerini yap hatme olsun virid çekme olsun böylelikle maneviyatında güçlenir kardeşim.sitemizdende faydalanabilirisn yorum eklersin konu eklersin belki bize öğreteceğin şeyler olur..Rabbim yar ve yardımcın olsun kardeşim.. _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
yeter__1 VİP ÖZEL ÜYE

Level : 60
|
Tarih: Sal Ağu 23, 2011 9:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
Rabbim hayırlı istikamete çıkarsın.
Yolundan ayırmasın cümlemizi inşallah.Rabbim huzuruna iman ile varabilmeyi nasip eylesin.aminnn _________________ ÇIKTIK YOLA BİR KERE, DÖNÜŞ YOK GAYRI!...SEN KES YOLUMU! SANA ULAŞSIN ÇIKTIĞIM TÜM YOLLAR...
|
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş Ağu 24, 2011 12:09 am Mesaj konusu: |
|
|
| irfanant yazmış: | | inşallah sizlerinde dedigi gibi sürüden ayrılanı kurt harbiden kapıyor 2yıla yakındır ayrılalı allah'ın(c.c) izniyle bugun vekile gidip anlatıcam herşeyi inşallah tekrar başlıyacagım bilgileriniz için cok sagolun allah razı olsun hayırlı günler hayırlı işler herkeze.. |
Aminnn ecmain kurban vesile olabiliyorsak ne mutlu..inŞaAllah bu gün gitmişsinizdir..bizleri de haberdar ederseniz gidip gitmediğinizi, çok mutlu oluruz(şahsım adına). İki yıl olmuş ise adab alırsınız kurban hele ki virdiniz varsa şarttır.. İnşaAllah manevi kayıplarınız az olur.. İnsan bu kapınn kıymetini dışarının acımasız yüzüyle karşılaşınca anlıyor malesef.. çok acı kayıpları oluyor malesef:( Mevlam bizleri kendi yolundan ayırmasın inşaAllah...dua edin bizlere de kurban.. _________________ UMUT.. Hiç bitmeyen bahar mevsimidir, içinde kar da yağar , fırtınada kopar..
|
| Başa dön |
|
 |
|