| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
pacific.a YENİ ÜYE

Durum: Çevrimdışı
Level : 2
|
Tarih: Pts Ağu 08, 2011 12:35 pm Mesaj konusu: bu site çok güzel ama çok durgun |
|
|
| selamun aleyküm adım sercan siteye yeni kayıt oldum siteye ilk girdiğimde çok güzel bir dini paylaşım sitesi olduğunu farkettim ama zamanla sitede üyeler arasında bir paylaşım olmadığını gördüm şimdi sadece bir üye girip bişeyler ekleyip çıkmaz diyalog olur etkinlik olur fikir alış verişi olur 4 bin küsür üye var herkez ayrı bir yıldız gibi uzak mesafeler bu siteye yakışmıyor daha iyi olmalı bazen sadece bir kişiyi görüyorum sitede ramazan ayı böyleyse diğer ayları düşünmek bile istemiyorum |
|
| Başa dön |
|
 |
SERZAKİR SİTE KURUCUSU

Kayıt: 08 Şub 2007 Mesajlar: 12880 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 70
|
Tarih: Pts Ağu 08, 2011 11:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
Aleykümselam kardeşim...
Bence ilk başta bir özeleştiri yapsak çok daha güzel olur... Çünkü kayıt olan her üye "site sessiz muhahhet yok" derse muhabbet olur mu? olmaz... Muhabbet açmak yerine herkes bir muhabbet ortamının oluşmasını beklerse, muhabbet olur mu? yine olmaz... Bu muhabbetle ilgili durum
İkinci husus; zamanında çok muhabbetler oluyordu ve bu muhabbetlerden doğan çok sayıda seviyesizlikten dolayı anlaşmazlıklar ve tartışmalar da peşi sıra geliyordu... Buda ayrı bir konu... Sitede insan tek başınada olsa ibret ve ders alabileceği sayısız konu mevcut..
Üçüncü husus; Sitemizin daimi üyeleri, yani muhabbet eden kardeşlerimiz Ramazan ayı dolayısıyla veya işleri dolayısıyla şimdilik pek aktif olamıyorlar... Bu kardeşlerimizden de bire bir durumlarından haberdarız... Eylül ayını bekliyoruz İnşaallah...Bende dahil Ramazan ayında pek vakit ayıramıyoruz...
Son olarakta; Eleştirinize karşı çıktığımdan değil, yanlış anlama mübarek kardeşim..Memnuniyet duyarız.. Kısaca demek istediğim şu; Sitemiz bir aktif olur, bir durgun olur.Ama asıl önemli olan daimi ve sürekli olmak..Vakit buldukça sitemizi ziyaret etmek...Hepimiz kendi üzerimize düşen görevi yapsak ne site sessiz olur, nede biz bu nimetten mahrum oluruz...
Bu vesile ilede sizide herzaman aramızda görmek isteriz, İnşaallah... _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
pacific.a YENİ ÜYE

|
Tarih: Sal Ağu 09, 2011 12:17 am Mesaj konusu: |
|
|
| serzakir abi açklamaların için sağol ama bu site daha iyi olabilir eleştiri değil bir öneri olarak düşünün.. |
|
| Başa dön |
|
 |
MeDiNe YARDIMCI YÖNETİCİ

Kayıt: 21 May 2008 Mesajlar: 8728 Konum: istanbul Durum: Çevrimdışı
Level : 62
|
|
| Başa dön |
|
 |
SERZAKİR SİTE KURUCUSU

Kayıt: 08 Şub 2007 Mesajlar: 12880 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 70
|
Tarih: Sal Ağu 09, 2011 12:21 am Mesaj konusu: |
|
|
Rabbim razı olsun pacific.a kardeşim..Bunun farkındayım...Teşekkür ederim...
İnşaallah zamanla çok daha güzel olacak.Hepimiz burada bunun için varız ve bunun için emek sarfediyoruz...
Daha geçen seneye kadar sitemize 1 ay içerisinde ortalama 30 kişi kayıt olurken, son 1 senedir ortalamamız 150 kişiye ulaştı..Çok şükür.. Kayıt konusunda problem yok...
Şimdi de seninde bahsettiğin gibi sitemizin içeriğini aktif tutmak gerek...İnşaallah Ramazan ayından sonra çok daha güzel olacağına inanıyorum.... Sizinde desteklerinizle tabi..
Hayırlısı İnşaallah... _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
yeter__1 VİP ÖZEL ÜYE

Level : 60
|
Tarih: Sal Ağu 09, 2011 12:38 am Mesaj konusu: |
|
|
Serzakir abi, ilk ve ikinci yorumuna aynen katılıyorum. bir insan tek başına da bu siteden çok faydalanabilir.
Ben mesela aktif değilim ama vakti zamanında çok aktiftim.kaç yıl geçti yine unutamıyorum burayı.Özlüyor yine gelip bakıyorum
bu da sohnetin tam manasıyla içten yaşadığımızı göstermez mi
bu ortamı oluşturmak bizim elimizde.
Üyeliğin hayırlara vesile olsun kardeşim. _________________ ÇIKTIK YOLA BİR KERE, DÖNÜŞ YOK GAYRI!...SEN KES YOLUMU! SANA ULAŞSIN ÇIKTIĞIM TÜM YOLLAR...
|
|
| Başa dön |
|
 |
ReYYaN FORUM YÖNETİCİSİ

Level : 69
|
Tarih: Sal Ağu 09, 2011 1:09 am Mesaj konusu: |
|
|
İnşallah el ele verip daha güzel şeyler yapabilmek dileğiyle kardeşlerim Mevlam daim kılsın ... Kardeşlerimizdende ayırmasın Rabbim . Serzakir abim çok güzel ifade etmiş başka söze ne hacet ... _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
ByOttoman YENİ ÜYE

|
Tarih: Sal Ağu 09, 2011 3:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
Aleyna aleyküm selam, hoşgeldiniz. İyi niyet eleştirileri güzeldir, yapıcılık aramaktır. Forumda pek aktif değilim, ayda yılda bir girip şahsen tanımadığım kardeşlerime ve konulara bakıp çıkıyorum. Sorumlusu olduğum forumum var ve maalesef boş zamanım yok. Bahsi geçen tartışmalı biz zamandı üye olduğumda ve buraya beni çağıran kişi de buranın üyelerindendi. Baktığımda beni çağıran kardeşimizin kendisine tartışmasına taraftar aradığını gördüm ve pek oralı olmadım. Kendisi böyle muhabbetlerden uzak siyasi kişilik olduğundan yardımcı olmaya çalışmıştım bir zamanlar. Yani kısacası böyle bir durum vesile oldu.
Herşey vesiledir kardeşlerim. Ne demişler "Niyet hayr, akıbet hayr." Biz niyetimizi sağlam tutarsak gerisi güzel olur Allahın izniyle. Her şey zıttıyla kaim, bizim safımız belli elhamdülillah. Kesinlikle çizgi dışına çıkmamamız gerek, prensiplerimizden ayrılmamamız gerek. Biz de sizler gibi sanal ortamda bir Allah kelamı da olsa vesile olmak, karanlığa ışık yakmak istedik ve hizmetimizi sürdürme gayretindeyiz.
İnsan tabi ki üzülüyor, böyle hizmet kapıları daha iyi olmalı diyoruz. Ama öyle biz zamandayız ki, basiretleri aşmak çok zor. Rabbimizden diliyoruz, dileniyoruz, dua-niyaz ediyoruz. Hidayet Allahtan'dır, bizler belki vesile olmak istiyoruz. Rabbim bizleri de muhafaza buyursun. İnşaAllah, iman kurtarma zamanı denilen bu ahir zamanda Müslüman kardeşleriniz gafletten kurtulurlar, Hakka yönerlirler. Rabbim yar yardımcımız olsun.
Vesselam, veddua.. _________________ Gençliğine güvenip vakit var derken,
belki elveda bile diyemezsin giderken.
En son ByOttoman tarafından Çrş Ağu 10, 2011 10:18 pm tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
Talha SÜPER ÜYE

Level : 34
|
Tarih: Çrş Ağu 10, 2011 12:31 am Mesaj konusu: |
|
|
ve aleyküm selam kardeşim öncelikle sitemize hoş sefa geldin.serzakir kardeşiminde dediği gibi sitemiz bazen üyelerimizin işleri dolasi ile pek vakit bulamadağından giremiyor.artı yurt içi değil yurt dışında kardeşlerimiz mevcut bu site 4 yıldır hizmet veriyor hizmet insanlara dinimizin güzelliğini bildiğimiz şeyleri burada paylaşıp bilmediklerimizide buradan öğreniyoruz böyle bir hizmetden bahsediyoruz işte budur paylaşım güzel kardeşim tabiki öneri ve öz eleştirileriniz olacak bu bizi üzmez aksine daha çok mutlu kılar zaten seyfislam öneri diye bir bölümüz mevcut bir ekiskliğimiz veya şunun yaparsak daha güzel olur dediğin bir şey olursa yaz serzakir kardeşim ilgilenecektir bu site hepimizin zaten bölüm bakımından diğer sitelere göre daha zengin bir çeşidimiz mevcut paylaşımların devamını bekliyoruz kardeşim. _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
|