Bir baba dua ediyor..

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    SEYF-İSLAM FORUM Forum Ana Sayfa -> Dua Deryası
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ŞEYHÜLİSLÂM
VİP ÖZEL ÜYE
<b>VİP ÖZEL ÜYE</b>

Durum: Çevrimdışı

Level : 63
HP: 9456 / 19700  
 48%
MP: 0 / 9406  
 0%
EXP: 304 / 454  
 66%
MesajTarih: Çrş Oca 04, 2012 9:13 pm    Mesaj konusu: Bir baba dua ediyor.. Alıntıyla Cevap Gönder

BİR BABA DUA EDİYOR

Bana öyle bir evlat nasibet ki Allah'ım,
Zayıf olduğu zamanları bilecek kadar güçlü,korktuğunu kendisine itiraf edebilecek kadar cesur olsun;şerefli bir mağlubiyette mağrur ve dik kalabilsin.

Yapması gereken işler sadece birer arzu olarak kalmasın,seni tanıyan bir evlat olsun ve kendini tanımanın bilginin temel taşı olduğunu bilsin.

Sana yalvarırım Allah'ım,onu kolay ve rahat yollarda değil,güçlüklerle savaşmanın zevkini duyacağı yollarda yürüt ki,fırtınalarda ayakta kalmayı,ayakta kalamayanlar için de sevgi ve şevkat duymayı öğrensin.

Kalbi temiz olsun,ümitleri yüksek...öyle bir evlat olsun ki,başkalarına hükmetmeden önce kendine hükmetmesi gerektiğini bilsin,öyle bir evlat ver ki geleceğe uzansın ama geçmişi unutmasın.

Ve bütün bunları ona verdikten sonra,yine yalvarırım Allah'ım ona gülebilme duygusunuda ver ki,daima ciddi olduğu halde kendisini fazla ciddiye almasın,ona alçak gönüllülük ver ki daima gerçek büyüklüğün sadeliğini,gerçek zekanın açık sözlülüğünü,gerçek gücün şevkat ve yumuşaklık olduğunu hatırlasın.

Ancak ondan sonra Allah'ım ben,babası olarak''BOŞUNA YAŞAMADIM''diyebileyim...
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    SEYF-İSLAM FORUM Forum Ana Sayfa -> Dua Deryası Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız