| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
SERZAKİR SİTE KURUCUSU

Kayıt: 08 Şub 2007 Mesajlar: 12876 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 70
|
Tarih: Sal Ksm 08, 2011 11:56 pm Mesaj konusu: Allah'ın Sadık Kulu "BARLA" Resimleri |
|
|
 _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
En son SERZAKİR tarafından Cmt Oca 28, 2012 12:21 am tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
SERZAKİR SİTE KURUCUSU

|
Tarih: Çrş Ksm 09, 2011 12:00 am Mesaj konusu: |
|
|
 _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
yeter__1 VİP ÖZEL ÜYE

Durum: Çevrimdışı
Level : 60
|
Tarih: Pzr Ksm 27, 2011 10:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben daha izleyemedim
Allah razı olsun abi resimleri görünce istediğim daha bir arttı...
Ağaç üstüne kurduğu mekan çok etkileyici... _________________ ÇIKTIK YOLA BİR KERE, DÖNÜŞ YOK GAYRI!...SEN KES YOLUMU! SANA ULAŞSIN ÇIKTIĞIM TÜM YOLLAR...
|
|
| Başa dön |
|
 |
STiNGER KIDEMLİ ÜYE

Level : 24
|
Tarih: Pzr Ksm 27, 2011 10:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
Nette Varmıdır ındırsem  _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
SERZAKİR SİTE KURUCUSU

|
Tarih: Pzr Ksm 27, 2011 10:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
Olmaz mübarek önemli olan sinemaya giderek bu hizmete destek olmak _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
|
| Başa dön |
|
 |
MeDiNe YARDIMCI YÖNETİCİ

Kayıt: 21 May 2008 Mesajlar: 8718 Konum: istanbul Durum: Çevrimdışı
Level : 62
|
|
| Başa dön |
|
 |
STiNGER KIDEMLİ ÜYE

Level : 24
|
Tarih: Pzr Ksm 27, 2011 10:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
Serzakır olur kızma gıderız beraber D: _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
SERZAKİR SİTE KURUCUSU

|
Tarih: Pzr Ksm 27, 2011 10:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben gittim zaten Ama yok beraber gidelim dersen o zaman gelirsin anadolu yakasına beraber gideriz _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
|
| Başa dön |
|
 |
ŞeFKaT FORUM YÖNETİCİSİ

Kayıt: 09 Şub 2007 Mesajlar: 17850 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 77
|
Tarih: Cum Oca 27, 2012 1:13 am Mesaj konusu: |
|
|
Resimler için abim.Aradığımı buldum. _________________ "Yâ Rabbî! Bizleri kıyamete kadar
Risale-i Nur kisvesinde hakaik-i imaniye
ve esrar-ı Kur'âniye ile kemâl-i ferah ve sevinçle meşgul eyle.
âmin. İnşaallah." |
|
| Başa dön |
|
 |
ŞEYHÜLİSLÂM VİP ÖZEL ÜYE

Kayıt: 14 Şub 2007 Mesajlar: 9379 Konum: İstanbul Durum: Çevrimdışı
Level : 63
|
Tarih: Cum Oca 27, 2012 12:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
MAŞÂALLAH Allah razı olsun abi bende gittiğim gün geldi aklıma, sağolsun bir abi gittin mi dedi gitmedim dedim sonra beraberce gittik..
Medine abla sende kısmen haklısın ama bence Üstad'ın hayatını filmlerle kavramak farklı okuyarak farklı olduğunu düşünüyorum.
Üstad diyor ya, benimle konuşmak isteyen Risale-i Nur okusun, şimdi okursak konuşmuş oluruz ama izlersek izlemiş oluruz tabi insanlarda bu yansıma nasıl olur tam net bilemem ama ben okumaktan yana olduğunu düşünüyorum..
Seni çok iyi anladım bazı kelimeler anlaşılmıyor fakat okudukça perdeler kalkıyor inan, artık insan bu fikirler karşısında şaşırıp kalıyor, akıllara zarar bir fikir çürütme projesi daha yok ben görmedim.. |
|
| Başa dön |
|
 |
yeter__1 VİP ÖZEL ÜYE

|
Tarih: Cum Oca 27, 2012 2:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
böyle diyoresunuz ya beni meraklandırıyorsunuz ayrıca korkuyorum da...
sizler içinde olduğunuz halde bile talabesi daha olmadık, daha çok yolumuz var zamanla perdeler kalkacak vs dedikçe
diyorum ben her ahlde çok uzun yıllar sonra kavramaya başlarım
en çok imanı kuvvetlendirici ve tefsir eseri olması ilgimi çekiyor. _________________ ÇIKTIK YOLA BİR KERE, DÖNÜŞ YOK GAYRI!...SEN KES YOLUMU! SANA ULAŞSIN ÇIKTIĞIM TÜM YOLLAR...
|
|
| Başa dön |
|
 |
ReYYaN FORUM YÖNETİCİSİ

Level : 69
|
Tarih: Cum Oca 27, 2012 11:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
Yeterim Mevlam hissesiz bırakmıyor çok şükür . Bir başlayınca devamı geliyor biiznillah . Önemli olanda okuduklarımızı hayatımıza geçirebilmek Mevlam tahkiki imana erdirsin bizleri . Çok nasipliyiz Rabbime şükürler olsun ...
abim _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
SERZAKİR SİTE KURUCUSU

|
Tarih: Cmt Oca 28, 2012 12:19 am Mesaj konusu: |
|
|
| yeter__1 yazmış: | böyle diyoresunuz ya beni meraklandırıyorsunuz ayrıca korkuyorum da...
sizler içinde olduğunuz halde bile talabesi daha olmadık, daha çok yolumuz var zamanla perdeler kalkacak vs dedikçe
en çok imanı kuvvetlendirici ve tefsir eseri olması ilgimi çekiyor. |
Mübarek kardeşim ozaman bende sana şöyle bir soru sorayım...
Bizler Müslümanız Elhamdulillah.. Peki Müslüman olduğumuz için cennet'e gideceğimize kesin gözü ile bakabiliyomuyuz? HAYIR
Peki Müslümanız ama cennet'e gideceğimiz kesin değil diye bu yoldan ayrılıyormuyuz/vazgeçiyormuyuz/şevkimiz kırılıyor mu? HAYIR
Burada Nur Cemaatine dahiliz ama bu yolun hakkını verebiliyormuyuz? acaba hakiki bir Nur talebesimiyiz? diye sıkıntı yapmamızda buna benzer... Teşbihde hata olmasın... _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
|
| Başa dön |
|
 |
MeDiNe YARDIMCI YÖNETİCİ

Kayıt: 21 May 2008 Mesajlar: 8718 Konum: istanbul Durum: Çevrimdışı
Level : 62
|
|
| Başa dön |
|
 |
yeter__1 VİP ÖZEL ÜYE

|
Tarih: Pts Oca 30, 2012 1:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
| ReYYaN yazmış: | Yeterim Mevlam hissesiz bırakmıyor çok şükür . Bir başlayınca devamı geliyor biiznillah . Önemli olanda okuduklarımızı hayatımıza geçirebilmek Mevlam tahkiki imana erdirsin bizleri . Çok nasipliyiz Rabbime şükürler olsun ...
abim |
anlıyorum. İnşallah uygulayabilenlerden olursunuz.Rabbim doğru yoldan ayırmasın cümlemizi. _________________ ÇIKTIK YOLA BİR KERE, DÖNÜŞ YOK GAYRI!...SEN KES YOLUMU! SANA ULAŞSIN ÇIKTIĞIM TÜM YOLLAR...
|
|
| Başa dön |
|
 |
yeter__1 VİP ÖZEL ÜYE

|
Tarih: Pts Oca 30, 2012 1:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
| SERZAKİR yazmış: | | yeter__1 yazmış: | böyle diyoresunuz ya beni meraklandırıyorsunuz ayrıca korkuyorum da...
en çok imanı kuvvetlendirici ve tefsir eseri olması ilgimi çekiyor. |
Mübarek kardeşim ozaman bende sana şöyle bir soru sorayım...
Bizler Müslümanız Elhamdulillah.. Peki Müslüman olduğumuz için cennet'e gideceğimize kesin gözü ile bakabiliyomuyuz? HAYIR
Peki Müslümanız ama cennet'e gideceğimiz kesin değil diye bu yoldan ayrılıyormuyuz/vazgeçiyormuyuz/şevkimiz kırılıyor mu? HAYIR
Burada Nur Cemaatine dahiliz ama bu yolun hakkını verebiliyormuyuz? acaba hakiki bir Nur talebesimiyiz? diye sıkıntı yapmamızda buna benzer... Teşbihde hata olmasın... |
anladım şimdi abi... _________________ ÇIKTIK YOLA BİR KERE, DÖNÜŞ YOK GAYRI!...SEN KES YOLUMU! SANA ULAŞSIN ÇIKTIĞIM TÜM YOLLAR...
|
|
| Başa dön |
|
 |
|