s.a
Bu gun yine bu konuya geldim dun gece yarisi izledim di yari uykulu yari uyaniktim
simdi izledim hazmede hazmede
evet kardesim RABBIMIZ Bizleri vazifelendirmis her seyde bir sebeb var onuda YARADANIMIZ YAZAR Biz kullari bilmiyerek anlamiyarak hareket ederiz ve tesaduflere yorumlariz
Hayatta hic birsey tesaduf olmadigini dun aksam anladim
dun gece cuma mesajlarina girmek icin tikladim ve Karsima cikan SEYF-ISLAM sitesi acildi
ve icimden bir ses ac oku dedi
hemen uye olup konudan konuya atlayip durdum her okumamda daha fazla okumak istiyordum taki gece yarisi uykum gelene kadar
Konular cok guzel secilmis ve saf ozetli hic fuzuli kelime olmadan akici paylasilmis
kisiyi yormuyor ve biktirmiyor okurken
Bilemiyorum bu yazilarimi sizlen paylastim belki izledigim vido dan esenlendim
muhim
YUCE MEVLAM Beni bu siteye yolladi okumami gerekli gordu
Bu siteyi kurandan en buyuk vazifelisinden ve en kucuk vazifelisine ve Konularini Paylasmaktan esirgemeyen UYELERDEN
Kayıt: 05 Oca 2009 Mesajlar: 3917 Konum: ANKARA Durum: Çevrimdışı
Level : 47
HP:
2469 / 7965
31%
MP:
0 / 3803
0%
EXP:
89 / 234
38%
Tarih: Pts Arl 12, 2011 10:56 pm Mesaj konusu:
MEVLAM CUMLEMIZDEN RAZI OLSUN...NE MUTLU KI BIZLEREDE SIZIN GIBI DEGERLI KARDESLERIMIZLE BIRARDAYIZ...MEVLAM KARDESLIGIMIZI DAIM EYLESIN INSALLAH _________________ Bilmiş olun ki,göklerde ve yerde ne varsa Allah'ındır.O,sizin ne yolda,ne durumda olduğunuzu iyi bilir.(Nur,64)
ben bu video izlemiştim burada hatta seyfettin abi paylaştı diye hatırlıyorum
Sıla kardeşim Rabbim bizleri hayırlarda kullansın.Çok haklısınız hiçbirşeyin tesadüf olmadığı gibi bizim ve sizinde buraya üye olmanız ve buraya ısınmanız tesadüfi olamaz
Allah a emanet olun _________________ ÇIKTIK YOLA BİR KERE, DÖNÜŞ YOK GAYRI!...SEN KES YOLUMU! SANA ULAŞSIN ÇIKTIĞIM TÜM YOLLAR...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız