| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
LeyL-i Serair GOLD ÜYE

Kayıt: 15 Mar 2011 Mesajlar: 2455 Konum: KOCAELİ Durum: Çevrimdışı
Level : 39
|
Tarih: Cum Hzr 10, 2011 1:26 am Mesaj konusu: Allah'a emanet olun inşaAllah...Selametle... |
|
|
selamun aleyküm seyf-islam ailesi;
yaklaşık 3 aydır sitede bulunuyorum ve çok şey öğrendim Allah hepinizden razı olsun inşaAllah. Siteye girdiğim ilk günden belli göstermiş olduğunuz içtenlik, samimiyet paha biçilmezdi insanın arayıpta bulamayacağı değerde bir kardeşlikle karşılandım.Beni kendinize kardeş olarak gördüğünüz için çok sağolun. 3 ayda çok güzel günler yaşadım ve çok şey öğrendim. Ama aktif üyeliğimin de eskisi kadar olamayacağını sölemek isterim gerek finallerim gerekse yaz dolayısıyla iş hayatımın başlayacak olmasından. Bazı günler hiçte giremeye bilirim ama elimden geldiğince geceleri girmeye çalışacağım...olurda görüşemezsek Hakkınızı helal edin...
Rabb'im sizden razı olsun inşaALlah selametle... _________________ Misafirsin bu hanede ey gönül, umduğunla değil bulduğunla gül, hane sahibi ne derse o olur, ne kimseye sitem eyle, ne de üzül….

En son LeyL-i Serair tarafından Cum Hzr 10, 2011 1:42 am tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
MeDiNe YARDIMCI YÖNETİCİ

Kayıt: 21 May 2008 Mesajlar: 8718 Konum: istanbul Durum: Çevrimdışı
Level : 62
|
|
| Başa dön |
|
 |
LeyL-i Serair GOLD ÜYE

|
Tarih: Cum Hzr 10, 2011 1:30 am Mesaj konusu: |
|
|
Amin... Nasib diyelim abla elimden geldiğince girerim inşaAllah
sizi tanıdığıma çok memnun oldum ablacım selametle... _________________ Misafirsin bu hanede ey gönül, umduğunla değil bulduğunla gül, hane sahibi ne derse o olur, ne kimseye sitem eyle, ne de üzül….
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Kavs-ı kuzeh BÖLÜM SORUMLUSU

Durum: Çevrimdışı
Level : 36
|
Tarih: Cum Hzr 10, 2011 12:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
Varsa hak daim helaldir kardeşim ama dünya meşgalesi haliyle insan yoğun oluyor anı anını tutmuyor:)
bir yere gitmek yok Hizmet devam edecek inşaALLAH..Sakın ola girmiyorum giremiyorum diye siteye ahde vefasızlık yapmayasın emi kardeşim bu yol Allah namına hizmet yoludur..daim mü'minlere ihtiyaç vardır..
dua et bizlere de inşaAllah..
baki dua ve muhabbetle başarılar dilerim _________________ UMUT.. Hiç bitmeyen bahar mevsimidir, içinde kar da yağar , fırtınada kopar..
Ama Çiçekler açmaya hep devam eder...  |
|
| Başa dön |
|
 |
SERZAKİR SİTE KURUCUSU

Kayıt: 08 Şub 2007 Mesajlar: 12876 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 70
|
Tarih: Cmt Hzr 11, 2011 11:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
Aleykümselam Mübarek,
Şu dünyalık sebepler yüzünden aramızdan ayrılan kardeşleri anlayamıyorum..
Mübarek sınavın mı? var...Tamam de ki; " Sınavlarım bitinceye kadar giremeye bilirim" kabul...
Ama bunun dışında yazın çalışıcam bu sebeple giremem Allah'a emanet olun demeni, heleki bu sen olunca hiç yakıştıramıyorum...
Ben günde 13,5 saat çalışıyorum ve yine sitemizi ziyaret ediyorum...Kimseninde benden daha fazla çalıştığına inanmıyorum..Ben girebilirsem herkes girer....
Asıl önemli husus; böyle değerli kardeşlerin olduğu bir mekandan ayrılmak bu kadar kolay mı? Şahsen ben olsam derim ki; kovsanız gitmem... Ama az ama çok yine hergün sitemizi ziyaret ederim...derdim...
ve senden de şuan bu cevabı bekliyorum...
Neden dünyalık işlerimiz biraz arttığında hep maneviyatımızdan kısıyoruz...Bence zaman kazanmak için kısacağımız onlarca dünyalık iş var...
Son olarak bu mesajını görmedim ve okumadım sayıyorum...Sınavdan sonra kaldığımız yerden devam İnşaallah  _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
ReYYaN FORUM YÖNETİCİSİ

Level : 69
|
Tarih: Pzr Hzr 12, 2011 12:40 am Mesaj konusu: |
|
|
Aleykümselam kardeşim . Mevlam kolaylıklar ihsan eylesin .Ne olursa olsun seni aramızda görmek isteriz fırsat bulabildikçe inşallah Rabbime emanetsinn kardeşim _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
LeyL-i Serair GOLD ÜYE

|
|
| Başa dön |
|
 |
SERZAKİR SİTE KURUCUSU

Kayıt: 08 Şub 2007 Mesajlar: 12876 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 70
|
|
| Başa dön |
|
 |
Kavs-ı kuzeh BÖLÜM SORUMLUSU

Level : 36
|
Tarih: Pts Hzr 13, 2011 10:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
Aminn ecmain abi _________________ UMUT.. Hiç bitmeyen bahar mevsimidir, içinde kar da yağar , fırtınada kopar..
Ama Çiçekler açmaya hep devam eder...  |
|
| Başa dön |
|
 |
LeyL-i Serair GOLD ÜYE

|
Tarih: Sal Hzr 14, 2011 12:01 am Mesaj konusu: |
|
|
Amin inşaAllah abicim _________________ Misafirsin bu hanede ey gönül, umduğunla değil bulduğunla gül, hane sahibi ne derse o olur, ne kimseye sitem eyle, ne de üzül….
 |
|
| Başa dön |
|
 |
ŞeFKaT FORUM YÖNETİCİSİ

Kayıt: 09 Şub 2007 Mesajlar: 17850 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 77
|
Tarih: Prş Hzr 16, 2011 1:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ve Aleykümselam leyl kardeşim.Serzakir abim çok güzel cevap yazmış ayrıca teşekkür ediyorum. Rabbim büyük sıkıntılar vermesin,sağlık sıhhat olsunda dünyevi sebeplerden dolayı giremediğimiz zamanları sonrasında telafi ederiz.İnsanlık hali bazen olur hergün düzenli girilir.Bazende olur günlerce giremezsin.Elinde olmayan sebeplerden dolayı vs...Yalnız ne olursa olsun tamamıyla veda eder gibi hiçbirimiz gitmeyeceğiz inşaallah.Sende durumunu şimdiden bildirmek istemişsin anlıyorum ama inşaallah her fırsatta aramızda görürüz.(tatilde)Rabbim yar ve yardımcın olsun leyl kardeşim.Şimdilik herkes burdaya sorun yok. (olmayanlarda en kısa zamanda dönerler inşaallah) _________________ "Yâ Rabbî! Bizleri kıyamete kadar
Risale-i Nur kisvesinde hakaik-i imaniye
ve esrar-ı Kur'âniye ile kemâl-i ferah ve sevinçle meşgul eyle.
âmin. İnşaallah." |
|
| Başa dön |
|
 |
LeyL-i Serair GOLD ÜYE

|
Tarih: Prş Hzr 16, 2011 4:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
İnşaAllah  _________________ Misafirsin bu hanede ey gönül, umduğunla değil bulduğunla gül, hane sahibi ne derse o olur, ne kimseye sitem eyle, ne de üzül….
 |
|
| Başa dön |
|
 |
|