acil bilgi

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    SEYF-İSLAM FORUM Forum Ana Sayfa -> Seyf-İslam Tanışma Noktası
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
sibel bilkay
YENİ ÜYE
<b>YENİ ÜYE </b>

Durum: Çevrimdışı

Level : 1
HP: 0 / 18  
 0%
MP: 8 / 8  
 100%
EXP: 0 / 9  
 0%
MesajTarih: Cum Nis 22, 2011 9:40 pm    Mesaj konusu: acil bilgi Alıntıyla Cevap Gönder

herkese selamlar,

google da bir konuyu araştırırken sitenizden haberdar oldum ve şimdi burdayım... benim merak ettiğim şey; galipten haber almak diye birşey var mıdır? bazen olacakları görmek veya duymak normal midir? ya da islamda ibranice rüya görmek ne demek? 2 yıldır garip olaylar yaşıyorum. gerçi çok daha uzun zamandır var ama son 2 yıldır yoğunlaştı. konuyla ilgili bilgisi olan beni aydınlatırsa sevinirim.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
SERZAKİR
SİTE KURUCUSU
<b>SİTE KURUCUSU</b>

Durum: Çevrimdışı

Level : 70
HP: 18402 / 27883  
 66%
MP: 0 / 13313  
 0%
EXP: 242 / 587  
 41%
MesajTarih: Cmt Nis 23, 2011 12:07 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Aleykümselam mübarek kardeşim;

Sadece selamına karşılık ve soruna cevap olsun diye yazıyorum çünkü bu bizim gibi avam tabakasının bir iki kelime ile açıklayabileceği konu değil... İstersen [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] sitesine bir bak veya onlara bu soruyu yönet...

Saygılarımla...

[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    SEYF-İSLAM FORUM Forum Ana Sayfa -> Seyf-İslam Tanışma Noktası Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız