| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
MeDiNe YARDIMCI YÖNETİCİ

Kayıt: 21 May 2008 Mesajlar: 8718 Konum: istanbul Durum: Çevrimdışı
Level : 62
|
Tarih: Cmt Mar 26, 2011 12:54 pm Mesaj konusu: 8 ayda hafızlık yaptırılır |
|
|
[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] _________________
"Keşke anlatabilsem..
Bir tebessümün nelere kadir olduğunu." |
|
| Başa dön |
|
 |
ŞeFKaT FORUM YÖNETİCİSİ

Kayıt: 09 Şub 2007 Mesajlar: 17850 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 77
|
Tarih: Cmt Mar 26, 2011 8:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
En büyük arzularımdan biriside hafız olmak ama mesuliyeti kolay bir vazife değil.Hafız olan kardeşlerime hep bakıyorum.Sanki her konuda onların örnek olması gerekiyormuş gibi.Sen hafızsın sendemi böyle yapıyorsun vs demeleri ... beni hep düşündürüyor.Bu tabi ayrı bir boyutu.Her zaman iyi olan örnek olarak kabul edilir.Birde hafız olmak değil kul olmak zaten yapmamız gerekenler konusunda sınırı koyuyor.En önemlisi hafızlığın kıymetini bilip ölene kadar muhafaza edebilecekmiyim düşüncesi.Birde hafız olma isteği aileden bir yetiştirme ile küçük yaşta olsa idi daha başka.Şimdiden sonra dileğim Risale-i Nur yolunda ilerleyebilmek.Kuran-ı Kerimden de belirli sureleri ezberleyebilmek.Rabbimden dileğim çoğu kez dile getirmişimdir;Hafızlık nasip olmadı ama hafız bir evlat yetiştirebilmeyi nasip eyle.Zor bir mesele.Hafız olan kardeşlerime Rabbim hakkıyla yaşayıp muhafaza etmelerini nasip eylesin. Duyurun için canım _________________ "Yâ Rabbî! Bizleri kıyamete kadar
Risale-i Nur kisvesinde hakaik-i imaniye
ve esrar-ı Kur'âniye ile kemâl-i ferah ve sevinçle meşgul eyle.
âmin. İnşaallah." |
|
| Başa dön |
|
 |
ŞEYHÜLİSLÂM VİP ÖZEL ÜYE

Kayıt: 14 Şub 2007 Mesajlar: 9379 Konum: İstanbul Durum: Çevrimdışı
Level : 63
|
Tarih: Cmt Mar 26, 2011 11:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
Haklısın Şefkat abla.. Ama bu senin hafız olamayacağın anlamına gelmez.. Rabbim İNŞÂALLAH senide hafız olmanı nasibi müesser ve o güzel rütbeyi en güzel şekilde taşımanı nasibi müesser eyler..
Rabbim hepinize hafız olamasanız bile hafızlık tacını nasibi müesser eder İNŞÂALLAH..
Herşey gönlünüzce olsun..
Allah razı olsun.. |
|
| Başa dön |
|
 |
MeDiNe YARDIMCI YÖNETİCİ

|
|
| Başa dön |
|
 |
ŞeFKaT FORUM YÖNETİCİSİ

Kayıt: 09 Şub 2007 Mesajlar: 17850 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 77
|
Tarih: Pzr Mar 27, 2011 1:25 am Mesaj konusu: |
|
|
Duaların için amin Allah(c.c) razı olsun Şeyhülislam kardeşim.
Hmm katılmak isteyenler buyursun canım. _________________ "Yâ Rabbî! Bizleri kıyamete kadar
Risale-i Nur kisvesinde hakaik-i imaniye
ve esrar-ı Kur'âniye ile kemâl-i ferah ve sevinçle meşgul eyle.
âmin. İnşaallah." |
|
| Başa dön |
|
 |
hafize USTA ÜYE

Durum: Çevrimdışı
Level : 23
|
Tarih: Pzr Mar 27, 2011 1:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
kardeşlerim gidip hoca hanımla da görüştüm ben. ümraniyede, bu egitimi veren hocamız. ben 5 nisan salı günü arapça eğitimine baslıcam inş. haftada 2 gün zaten ebvanın dediği gibi 3 ay. sonra hafızlığımı saglamlaştırmak için tekrar hafıza teknikleriyle kodlayarak hafızlık yapıcam inş.hafızlık da hergün degil haftada 2 gün sadece. aslında bu sistemi ögrenmek hayatımızın her alanında işimize yarıyacağını düşünüyorum. herşeyi hemen unutuyoruz bu kodlama sistemi birçok alanda kullanılıyor. ilgilenen kardeşler benimle birlikte bu sisteme başlayabilir. hafız olmak büyük sorumluluk, herşeyden ziyade unutmak ciddi problem. ama bu sistem hem kısa zamanda ezberi vaad ediyor hem de ezberlediğini unutmamayı. kısacası dostlar gittim gördüm. aklınızda şüphe kalmasın güvenli ve nezih bir ortamda hafız olma imkanınız var. ciddi düşünenler olursa yardımcı olabilirim.... _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
En son hafize tarafından Cum Ağu 26, 2011 3:01 pm tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
MeDiNe YARDIMCI YÖNETİCİ

|
|
| Başa dön |
|
 |
Kavs-ı kuzeh BÖLÜM SORUMLUSU

Level : 36
|
Tarih: Pzr Mar 27, 2011 1:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hafızlık zor zanaat meşakkatlidir Rabbim yar ve yardımcınız olsun ne güzel ,bizlere de dua edin inşaAllah _________________ UMUT.. Hiç bitmeyen bahar mevsimidir, içinde kar da yağar , fırtınada kopar..
Ama Çiçekler açmaya hep devam eder...  |
|
| Başa dön |
|
 |
neva YENİ ÜYE

Level : 1
|
Tarih: Pts Mar 28, 2011 12:14 am Mesaj konusu: |
|
|
| SELAMÜN ALEYKÜM.. siteye yeni üye oldum. hafızlık için bilgi araştırırken denk geldim. Bu hafızlık eğitimi ile ilgili daha ayrıntılı bilgiyi nerden alabiliriz? yardımcı olursanız çok memnun olurum.. |
|
| Başa dön |
|
 |
MeDiNe YARDIMCI YÖNETİCİ

|
|
| Başa dön |
|
 |
neva YENİ ÜYE

|
Tarih: Pts Mar 28, 2011 12:19 am Mesaj konusu: |
|
|
çok ilginç geldi bana...8 ayda toplamda 64 saat ediyor ve hafızlık bitiyor bu nasıl mümkün ki ? ve diyanete bağlı bir yer mi bir de yatılı kısmı mevcut mu çünkü ben istanbulda değilim  |
|
| Başa dön |
|
 |
lalegul GOLD ÜYE

Kayıt: 27 Ksm 2008 Mesajlar: 3391 Konum: http://www.seyfislam.com/forum/ Durum: Çevrimdışı
Level : 44
|
|
| Başa dön |
|
 |
MeDiNe YARDIMCI YÖNETİCİ

|
|
| Başa dön |
|
 |
lalegul GOLD ÜYE

Kayıt: 27 Ksm 2008 Mesajlar: 3391 Konum: http://www.seyfislam.com/forum/ Durum: Çevrimdışı
|
|
| Başa dön |
|
 |
hafize USTA ÜYE

|
Tarih: Sal Mar 29, 2011 2:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
neva kardeş hocanın cebini direk ararsan daha iyi bilgi alırsın. ama bana yazın göztepe de bir kuran kursu açılma ihtimalinden bahsetmişti. noyu veriyim; 0534 489 19 43 _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
neva YENİ ÜYE

|
Tarih: Çrş Mar 30, 2011 11:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
| teşekkür ederim hafize. |
|
| Başa dön |
|
 |
hafize USTA ÜYE

|
Tarih: Cmt Nis 23, 2011 6:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar arapça eğitimim bitti ezbere basladım inş. salı ve cuma günleri 3,5 saat. hafızlık yapmak inanın çok kolay. isteyenler başvursun... _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
LeyL-i Serair GOLD ÜYE

Kayıt: 15 Mar 2011 Mesajlar: 2455 Konum: KOCAELİ Durum: Çevrimdışı
Level : 39
|
Tarih: Cmt Nis 23, 2011 10:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
| hafize yazmış: | arkadaşlar arapça eğitimim bitti ezbere basladım inş. salı ve cuma günleri 3,5 saat. hafızlık yapmak inanın çok kolay. isteyenler başvursun... |
rabbim tamamlamayı nasib etsin inşaallah _________________ Misafirsin bu hanede ey gönül, umduğunla değil bulduğunla gül, hane sahibi ne derse o olur, ne kimseye sitem eyle, ne de üzül….
 |
|
| Başa dön |
|
 |
MeDiNe YARDIMCI YÖNETİCİ

|
|
| Başa dön |
|
 |
lalegul GOLD ÜYE

|
Tarih: Pzr Nis 24, 2011 2:16 am Mesaj konusu: |
|
|
| hafize yazmış: | arkadaşlar arapça eğitimim bitti ezbere basladım inş. salı ve cuma günleri 3,5 saat. hafızlık yapmak inanın çok kolay. isteyenler başvursun... |
MaşaAllah hafizem RABBİM yolunda istediğin şekilde Kolaylık versin RABBİM dağim etsin zihnine açıklık versin nazardan korusun senii ALLAH razı olsun Canım Benim _________________
İlk” te “son” bulmaktır!..“Başlangıçta”, “bitmek”tir AŞK!...Aşk ne hüzün, ne sevinç, ne hülya…Aşk, sahili olmayan koca bir derya!…Aşk ne Mecnun, Aşk ne Leyla… AŞK dediğin, yüce MEVLA |
|
| Başa dön |
|
 |
|