Tarih: Sal Ksm 15, 2011 12:59 am Mesaj konusu: 5. Yıla, 5.000 üye ile...
SEYFİSLAM.COM
08.02.2012 tarihinde 5 yıllık geçmişe sahip bir site olacak, İnşaallah...
Şuan 4.739 üyeye sahip SEYFİSLAM.COM İnşaallah 5 yıllık mazisini 5.000 üye ile tamamlamış olur...
Bir aksilik olmazsa İnşaallah kayıtlarda ki bu artışla o tarihe kadar 5.000 üyeye ulaşmış oluruz.. Ama yinede bizlerde elimizden geleni yapalım. Sitemizin tanıtımı için birşeyler yapmaya çalışalım...
Geri sayım başladı _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
Kayıt: 16 May 2008 Mesajlar: 3274 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 44
HP:
1446 / 6573
22%
MP:
809 / 3138
25%
EXP:
87 / 204
42%
Tarih: Sal Ksm 15, 2011 12:37 pm Mesaj konusu:
Rabb'im hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Boş Malayani işlerle meşgul etmesin...
Walue34 Kardesim;
Video gercekten mükemmel olmuş. Bazı yerlerinde müzikteki vurgulu sesler tam yerinde olmuş. Yazıyla bir bütün sağlamış. Yıllar oncesine ait bir destansi yazı oluşturulmuş gibi... ..
Emegine saglık olsun.. İnsanlara faydalı güzel seyler paylasabilmen ümidi ile...
Bana atfedildiğinden değil, geçmişte yaşanan zorlukları hatırlattığı ve bu günlere nasıl geldiğimizi kısaca özetlediği için...
Rabbim razı olsun...
Kutlamalara yaklaştığımızda da çok daha kapsamlı bir çalışma bekliyorum İnşaallah _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
bi ricam var
yani 5 yıla vip olarak girmek istemiyorum mümkünsee
kendimi misaifr gibi hissediyorum ben ev sahibiyim halbukii
Daha 3 ay var... Heran herşey değişebilir... Bu erken emekliliği verilen Yöneticilerimizin elinde... _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
video çabuk bitti ama merakla okudum. Arka fon müzik de gayet heyecan verici
tebrikler
Evet çok sevdiğim bir filmin müziklerinden 2 tanesini kullandım yazılarla müziğin değişimlerine göre ayarlamaya çalıştım beğendiğinize sevindim teşekkür ederim..
bu arada lalegül kardeşim yorum yapmamış beğenmemiş heralde neyse..... _________________
Maşaallah kardeşim çok çok güzel olmuş.Emeğine sağlık. _________________ "Yâ Rabbî! Bizleri kıyamete kadar
Risale-i Nur kisvesinde hakaik-i imaniye
ve esrar-ı Kur'âniye ile kemâl-i ferah ve sevinçle meşgul eyle.
âmin. İnşaallah."
Walue34 kardeşim süper olmuşş . Çok güzel tanıtmışsın maşallah .Devamını bekleriz inşallah _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız