18 Yıldır Tuttuğu Oruçla Guınness Rekorlar Kitabına Girdi

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    SEYF-İSLAM FORUM Forum Ana Sayfa -> Guinness Rekorları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
SERZAKİR
SİTE KURUCUSU
<b>SİTE KURUCUSU</b>

Durum: Çevrimdışı

Level : 70
HP: 18402 / 27883  
 66%
MP: 0 / 13313  
 0%
EXP: 241 / 587  
 41%
MesajTarih: Cmt Oca 28, 2012 12:27 am    Mesaj konusu: 18 Yıldır Tuttuğu Oruçla Guınness Rekorlar Kitabına Girdi Alıntıyla Cevap Gönder

18 Yıldır Tuttuğu Oruçla Guınness Rekorlar Kitabına Girmeye Aday Oldu

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde bir esnaf, okul yıllarında alay konusu olduğu aşırı kilolarından kurtulmak için başlattığı diyeti oruca çevirdi 6 bin 242 gün oruç tutan esnaf hem 155 kilodan 75 kiloya düştü hem de Guinnes Rekorlar Kitabı’na girmeye aday oldu Gölcük ilçesinde market işleten Osman Ay, 18 yıldan beri oruç tutuyor 6 bin 242 günden beri oruç tutan Osman Ay, spor da yaparak 155 kilodan 75 kiloya kadar düştü Kiloları yüzünden arkadaşlarının kendisiyle dalga geçtiğini belirten Ay, "Ortaokul yıllarında gezi yapmak için İstanbul’a gitmiştik Orada tüm arkadaşlarım tartılmak istedi Sıra bana gelince tartıcının, ’Ekmeğime mani mi olacaksın?’ demesi beni hırslandırdı O günden sonra yaklaşık 2 hafta boyunca diyet yaptım Daha sonra diyeti oruca
18 Yıldır Tuttuğu Oruçla Guınness Rekorlar Kitabına Girmeye Aday Oldu
çevirdim ve o gün bugündür oruç tutuyorum 155 kilo olarak başladım, şu anda 75 kiloya indim Bende alışkanlık haline gelen orucu kesinlikle bırakmıyorum Birkaç kere ara vermeyi denedim fakat o zaman da baş ağrısı ve vücudumda kırgınlık oluşuyor Orucun yanında spor da yaparak kendime dikkat ediyorum" dedi

Osman Ay, 6 bin 242 günden beri tuttuğu oruçla Guinness Rekorlar Kitabı’na girmek için aday olduğunu da sözlerine ekledi

[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    SEYF-İSLAM FORUM Forum Ana Sayfa -> Guinness Rekorları Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız