| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
ŞeFKaT FORUM YÖNETİCİSİ

Kayıt: 09 Şub 2007 Mesajlar: 17850 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 77
|
Tarih: Pts Eyl 27, 2010 12:24 am Mesaj konusu: "ŞEYHÜLİSLÂM" kardeş tekrardan yönetimde |
|
|
Selamun Aleyküm Seyfislam Ailesi;
İş dolayısı ile uzun zamandır aramızdan ayrılmak zorunda kalan ŞEYHÜLİSLÂM kardeşimiz tekrardan yönetimde yerini almıştır.Şimdiden Allah kolaylık versin kardeşim.Tekrardan hoşgeldin. _________________ "Yâ Rabbî! Bizleri kıyamete kadar
Risale-i Nur kisvesinde hakaik-i imaniye
ve esrar-ı Kur'âniye ile kemâl-i ferah ve sevinçle meşgul eyle.
âmin. İnşaallah."
En son ŞeFKaT tarafından Sal Eyl 28, 2010 6:49 pm tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
MeDiNe YARDIMCI YÖNETİCİ

Kayıt: 21 May 2008 Mesajlar: 8718 Konum: istanbul Durum: Çevrimdışı
Level : 62
|
|
| Başa dön |
|
 |
SERZAKİR SİTE KURUCUSU

Kayıt: 08 Şub 2007 Mesajlar: 12875 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimiçi
Level : 70
|
Tarih: Pts Eyl 27, 2010 6:43 am Mesaj konusu: |
|
|
İnşaallah bundan sonra çok daha büyük hizmet ve çalışmalara imza atacağız.Aramızda olmana sevindim kardeşim...
Hoşgeldin.. Rabbim hizmetlerimizi makbul ve bereketli kılsın İnşaallah _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
Nurun Ala Nur FORUM YÖNETİCİSİ

Kayıt: 16 May 2008 Mesajlar: 3274 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 44
|
Tarih: Pts Eyl 27, 2010 9:06 am Mesaj konusu: |
|
|
Rabb'im huzurlu.. hizmet dolu çalışmaları, hep birlikte ihlas ile istikamette istihdam olunmayı daimi nasip etsin.
Hoşgeldin inşaallah. |
|
| Başa dön |
|
 |
Meryem KIDEMLİ ÜYE

Durum: Çevrimdışı
Level : 29
|
Tarih: Pts Eyl 27, 2010 11:48 am Mesaj konusu: |
|
|
Yeni görevin hayırlı olsun kardeşim... Rabbim hizmetini kabul etsin İnshAllah _________________
|
| Başa dön |
|
 |
deniz*yıldızı GOLD ÜYE

Kayıt: 09 May 2008 Mesajlar: 2170 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 38
|
Tarih: Pts Eyl 27, 2010 5:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sevindim kardeşim tekrardan görevinin,hizmetinin başına gelmene Mevlam daim etsin inşaALLAH... |
|
| Başa dön |
|
 |
ŞEYHÜLİSLÂM VİP ÖZEL ÜYE

Kayıt: 14 Şub 2007 Mesajlar: 9379 Konum: İstanbul Durum: Çevrimdışı
Level : 63
|
Tarih: Pts Eyl 27, 2010 9:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
Allah ( celle celaluhu ) hepinizden razı olur İNŞÂALLAH UL RAHMANUR RAHİM..
İlginiz için ayrıca teşekkür ederim..
Bismillahirrahmanirrahim..
diyerek başlayalım İNŞÂALLAH.. |
|
| Başa dön |
|
 |
lale AKTİF ÜYE

Level : 10
|
Tarih: Pts Eyl 27, 2010 9:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
insallah Allah sizin gibi ALLLAH doslarini basimizdan eksik etmesin.nurun ALA nur kardesim serzakir kardesim MEDINE,SEVKAT.REYYAN,MERYEM,LALE GUL,YETER,DURI_YEKTAN,DERVISIYLE DAHA SAYAMADIGIM ICIMDEKI DOSLARIMLA BUTUNLUGUNUZU BOZMASIN RABBIM AYIRMAK ISTEMEM TUM UYELER SITE KURUCULARI TUM ALLAH YOLUNDA GOREV YAPAN DOSLARI BIR YERDE TOPLU OLSUN EKSILMESIN COGALSIN TUM GONULLULER ALLAH ALLAH DIYENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN ALLAHIM SENI UNUTMADIK NE OLUR SENDE BIZI UNUTMA BIZ UNUTSAK BILE SEN UNUTMA RABBIM INSANIZ UYUDUGUMUZDA KENDIMIZI BILE UNUTTTUGUMUZDA SEN BIZI UNUTMA SENI SEVIYORUZ RABBIM SENI SEVENLERLE BENI MESKUL ET BANA BANA YETECEK KADAR ILIM YASATACAK KADAR RIZIK OGRENDIKLERIMI DAGITACAK KADAR ZAMAN VER SENI SEVIYORUZ RABBIM KARDESLERIMI SEN KORU SENIN YOLUNDA DAIM EYLE _________________ ALLAHIM BIZE KENDINI UNUTTUTMA |
|
| Başa dön |
|
 |
yeter__1 VİP ÖZEL ÜYE

Level : 60
|
Tarih: Pts Eyl 27, 2010 9:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
Amin amin amin.
çok güzel bir dua ablam.bizleri duygulandırdın.Rabbim cümlemizi hak yoldan ayırmasın bizleri cennet bahçelerinde buluştursun inşallah.Aminnnnnnnnnnnn.
şeyhülislam kardeşim.ne zamandan beri bu duyuru ne zaman yapılacak diye bekliyordum işin açıkçası.Çok şükür ki bugüne nasipmiş.Çok duygulandım yönetimde olman inşallah hayırlara vesile olur.Rabbim yoldaşın arkaşadaşın, yarin,derdin, neşen huzurun, mutluluğun olsun inşallah. Aminnn.
maşallah la kuvvete illa billah. _________________ ÇIKTIK YOLA BİR KERE, DÖNÜŞ YOK GAYRI!...SEN KES YOLUMU! SANA ULAŞSIN ÇIKTIĞIM TÜM YOLLAR...
|
|
| Başa dön |
|
 |
ŞEYHÜLİSLÂM VİP ÖZEL ÜYE

|
Tarih: Pts Eyl 27, 2010 9:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
Allah ( celle celaluhu ) razı olsun bu güzel dualarınız için.. Rabbim iki cihanda da sizleri güldürür İNŞÂALLAH UL RAHMANUR RAHİM..
Ben kendi adıma konuşayım.. Ben aciz bir kulum.. elimden geldiğince yardım etmeye çalısırım..
Bildiklerimi paylaşmaya çalısırım, bilmediklerimi sizler sayesinde öğrenirim İNŞÂALLAH..
Bu siteyi bir havuz olarak düşünelim ne kadar çok bilgi ile doldurursak, okursak , paylaşırsak..
Havuzumuz bir o kadar daha genişler büyür..
Allah ( celle celaluhu ) emeği geçen geçmeyen herkesten ebediyen razı olur İNŞÂALLAH UL RAHMANUR RAHİM..
Şu ahir zamanda böyle güzel arkadaşların olması.. çok ama çok özel birşey..
Bizler belkide birbirlerimizi görmeden Allah ( c.c ) rızası için kardeşimiz, abimiz gibi görüp birbirlerimizi seviyoruz..
İNŞÂALLAH Rabbim bu güzelliğin mükafatını da mahşer günü güneşin iki mızrak olduğu bir zamanda bizleri arşın gölgesinde gölgelenenlerden eyler..
AMİN.. |
|
| Başa dön |
|
 |
yeter__1 VİP ÖZEL ÜYE

Level : 60
|
Tarih: Pts Eyl 27, 2010 11:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
aminnnnnnn _________________ ÇIKTIK YOLA BİR KERE, DÖNÜŞ YOK GAYRI!...SEN KES YOLUMU! SANA ULAŞSIN ÇIKTIĞIM TÜM YOLLAR...
|
|
| Başa dön |
|
 |
Rihtim ÜYE

Level : 6
|
Tarih: Sal Eyl 28, 2010 12:46 am Mesaj konusu: |
|
|
| Hoşgeldiniz tekrardan muhterem,hayırlı olsun. |
|
| Başa dön |
|
 |
ŞEYHÜLİSLÂM VİP ÖZEL ÜYE

|
Tarih: Sal Eyl 28, 2010 9:34 am Mesaj konusu: |
|
|
| Allah ( c.c ) razı olsun.. bilmukabele İNŞÂALLAH.. |
|
| Başa dön |
|
 |
ŞeFKaT FORUM YÖNETİCİSİ

Kayıt: 09 Şub 2007 Mesajlar: 17850 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 77
|
Tarih: Sal Eyl 28, 2010 5:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
| lale yazmış: | | insallah Allah sizin gibi ALLLAH doslarini basimizdan eksik etmesin.nurun ALA nur kardesim serzakir kardesim MEDINE,SEVKAT.REYYAN,MERYEM,LALE GUL,YETER,DURI_YEKTAN,DERVISIYLE DAHA SAYAMADIGIM ICIMDEKI DOSLARIMLA BUTUNLUGUNUZU BOZMASIN RABBIM AYIRMAK ISTEMEM TUM UYELER SITE KURUCULARI TUM ALLAH YOLUNDA GOREV YAPAN DOSLARI BIR YERDE TOPLU OLSUN EKSILMESIN COGALSIN TUM GONULLULER ALLAH ALLAH DIYENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN ALLAHIM SENI UNUTMADIK NE OLUR SENDE BIZI UNUTMA BIZ UNUTSAK BILE SEN UNUTMA RABBIM INSANIZ UYUDUGUMUZDA KENDIMIZI BILE UNUTTTUGUMUZDA SEN BIZI UNUTMA SENI SEVIYORUZ RABBIM SENI SEVENLERLE BENI MESKUL ET BANA BANA YETECEK KADAR ILIM YASATACAK KADAR RIZIK OGRENDIKLERIMI DAGITACAK KADAR ZAMAN VER SENI SEVIYORUZ RABBIM KARDESLERIMI SEN KORU SENIN YOLUNDA DAIM EYLE |
Amin amin aminnn Rabbim razı olsun LALECİM.Bizler için yaptığın duaların tümü, senin için makbul olsun inşaalllah. _________________ "Yâ Rabbî! Bizleri kıyamete kadar
Risale-i Nur kisvesinde hakaik-i imaniye
ve esrar-ı Kur'âniye ile kemâl-i ferah ve sevinçle meşgul eyle.
âmin. İnşaallah." |
|
| Başa dön |
|
 |
ReYYaN FORUM YÖNETİCİSİ

Level : 69
|
Tarih: Sal Eyl 28, 2010 6:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
Tekrardan hoşgelmişsin ŞEYHÜLİSLÂM kardeşim . Mevlam daim eylesin inşallah . Selam ve dua ile ... |
|
| Başa dön |
|
 |
Nurun Ala Nur FORUM YÖNETİCİSİ

Kayıt: 16 May 2008 Mesajlar: 3274 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 44
|
Tarih: Sal Eyl 28, 2010 7:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
| lale yazmış: | | insallah Allah sizin gibi ALLLAH doslarini basimizdan eksik etmesin.nurun ALA nur kardesim serzakir kardesim MEDINE,SEVKAT.REYYAN,MERYEM,LALE GUL,YETER,DURI_YEKTAN,DERVISIYLE DAHA SAYAMADIGIM ICIMDEKI DOSLARIMLA BUTUNLUGUNUZU BOZMASIN RABBIM AYIRMAK ISTEMEM TUM UYELER SITE KURUCULARI TUM ALLAH YOLUNDA GOREV YAPAN DOSLARI BIR YERDE TOPLU OLSUN EKSILMESIN COGALSIN TUM GONULLULER ALLAH ALLAH DIYENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN ALLAHIM SENI UNUTMADIK NE OLUR SENDE BIZI UNUTMA BIZ UNUTSAK BILE SEN UNUTMA RABBIM INSANIZ UYUDUGUMUZDA KENDIMIZI BILE UNUTTTUGUMUZDA SEN BIZI UNUTMA SENI SEVIYORUZ RABBIM SENI SEVENLERLE BENI MESKUL ET BANA BANA YETECEK KADAR ILIM YASATACAK KADAR RIZIK OGRENDIKLERIMI DAGITACAK KADAR ZAMAN VER SENI SEVIYORUZ RABBIM KARDESLERIMI SEN KORU SENIN YOLUNDA DAIM EYLE |
Senin gerçek yüzün sevgi.. hizmetin ciddiyet.. sen aynı vakar ve himmetle devam inşaallah Ablam. Dualarını ümmete hem hizmete geniş tut. Ne amelde bulundunsa onun fiil ve ecrini Peygamberimizden şahs-ı maneviyeye bağışla. Maşaallah, hem binbarekeallah sana. |
|
| Başa dön |
|
 |
Meryem KIDEMLİ ÜYE

Level : 29
|
Tarih: Sal Eyl 28, 2010 9:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
Amin, Allah senden razı olsun güzel kardeşim bu güzel dua'ların için... _________________
|
| Başa dön |
|
 |
lale AKTİF ÜYE

Level : 10
|
Tarih: Cum Ekm 01, 2010 11:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
ALLAHIM HEPIMIZDEN RAZI OLSUN CAN KARDESLERIM _________________ ALLAHIM BIZE KENDINI UNUTTUTMA |
|
| Başa dön |
|
 |
|